ProAgrialla vahva näyttelyiden kokonaisuus

29.08.2017

FKS-tapahtumat järjestää 12.-14.10.2017 viljantuotantoon keskittyvän KoneAgrian Tampereella. Tulossa on vahva ja kattava konenäyttely, kaikki keskeiset toimijat ovat mukana.  Vuoden 2018 Jyväskylän KoneAgrian kehittäminen karja- ja nurmipainotteisena jatkuu normaalisti. Myös vuoden 2019 näyttelylle on jo tehty varaukset. Kävijät arvostavat KoneAgriaa monipuolisena näyttelynä, jossa koneiden lisäksi on kattavasti valikoimaa, tuotteita ja palveluja niin näyttelyhalleissa kuin ammattiohjelmassakin. Kahden paikkakunnan myötä pystytään paremmin vastaaman kaikkien tuotantosuuntien tarpeisiin. Kävijätutkimuksissa KoneAgriaa on kiitetty keskeisestä sijainnista sekä helposta saavutettavuudesta. Lisäksi lisäarvoa koetaan riippumattomasta, viljelijöiden hallitsemasta järjestäjästä.

Farmari-maatalousnäyttely järjestetään kesäkuun lopussa 2019 Mikkelissä, mikä on päätetty ja varaukset paikalle ja toiminnalle tehty. Ensi vuoden kesänä järjestetään 26.7.2018 Pohjanmaan Peltopäivä.

- Nämä kolme keskeistä näyttelyämme tarjoavat viljelijöille hyvän ja vahvan kokonaisuuden. Etenemme näissä päätöstemme mukaisesti, kertoo ProAgria Keskusten Liiton toimitusjohtaja Juha Nuutila.

Tulevien tapahtumien suhteen ProAgria seuraa tilannetta ja markkinan kehittymistä. - Olemme tiiviissä keskusteluyhteydessä muiden tapahtumatoimijoiden kanssa, Nuutila jatkaa.

Lisätietotoja

ProAgria Keskusten Liitto, toimitusjohtaja Juha Nuutila, puhelin 0500 705 060

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa
    Maksa verkossa, suorita sähköisesti ja hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.