ProAgrian ja Maa- ja kotitalousnaisten yhdistystoiminta on siirtynyt sähköiseen aikaan

23.11.2017

ProAgria ja Maa- ja kotitalousnaiset ovat ottaneet vuoden alussa käyttöön uuden valtakunnallisen jäsenrekisterin. Rekisteriin on siirretty yhdistysten ja jäsenten tiedot. ProAgria Keskusten ja Maa- ja Kotitalousnaisten piirikeskuksien jäsenyhdyshenkilöt opastavat tarpeen mukaan yhdistyksiä rekisterin käytössä.


Nykyaikainen jäsenrekisteri antaa mahdollisuuden pitää uudenlaisella tavalla yhteyttä jäseniin ja luoda uusia verkostoja. Yhdistykset voivat helposti lähettää jäsenilleen sähköpostia tai uutiskirjeitä uuden jäsenrekisterin kautta. Ohjelmalla voi myös luoda kätevästi osoitetarrat kirjeisiin. Tiiviimpi yhteydenpito jäseniin luo uudenlaista yhteisöllisyyttä ja tuo lisää imua yhdistystoimintaan. Uudessa jäsenrekisterissä jäsentietojen ylläpito on helppoa ja yhdistykset pystyvät hyödyntämään laajemmin jäsentietoja.

Uuden jäsenrekisterin käyttöönoton myötä jäsenlaskutus on uudistunut. Jatkossa jäsenlaskussa näkyy laskuttajana ProAgria Keskusten Liitto/jäsenlaskutus. Lasku maksetaan uudelle valtakunnalliselle jäsenmaksutilille, josta yhdistyksille tilitetään yhdistyksien osuudet jäsenmaksutuloista. ProAgria Keskusten ja Maa- ja Kotitalousnaisten piirikeskusten jäsenasioista vastaavat huolehtivat jatkossakin siitä, että kukin jäsen saa oikean suuruisen jäsenmaksun maksettavakseen. 

Jos haluatte käyttää jäsenlaskutuspalvelua, niin jäsenmaksu täytyy olla jäsenmaksu/henkilö. Jos perheessä on useita jäseniä, niin jäsenmaksu määräytyy sen mukaan, kuinka paljon perheessä on jäseniä. Perheisiin voi siis mennä erisuuruisia laskuja perhekoon mukaan.  Tämä kannattaa huomioida kun päätätte vuoden 2018 jäsenmaksuista. Perheisiin menee koontilasku, joka siis vaihtelee perhekoon mukaan.  Laskutuksia varten tarvitsemme jäsenmaksun suuruus/henkilö sekä IBAN muotoisen tilinumeronne. Jäsenmaksupalvelun hinta on 2,50 € per/lasku. HUOMIOIKAA ETTÄ KÄYTÖSSÄ ON VAIN YKSI JÄSENLAJI JA SE ON E-JÄSEN. 

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.
  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.