Vuoden 2017 Pohjois-Savon maa- ja kotitalousnainen

23.11.2017

2017 Pohjois- Savon vuoden Maa- ja kotitalousnainen on Sirkka-Liisa Toivainen Lapinlahdelta.

Sirkka-Liisa on maa- ja kotitalousnaisena todellinen voimanainen: aktiivinen toimija, toisten innostaja, kannustaja ja rohkaisija sekä käytännön asioiden hoitaja. Hän on tehnyt arvokasta ja pyyteetöntä järjestötyötä vuosia oman maatalousyrittäjän työnsä ohella. Nyt pirteänä eläkeläisenä hän jatkaa järjestön toiminnassa edelleen.

Sirkka-Liisa valittiin Lapinlahden maaseutuseuran johtokunnan jäseneksi vuoden 2002 alusta lukien. Luottamustehtävä laajeni kun hänet valittiin maaseutuseuran varapuheenjohtajaksi 2006. Varapuheenjohtajan tehtävän myötä hän otti vastuun maa- ja kotitalousnaisen toiminnasta. Lapinlahdella maa- ja kotitalousnaiset toimivat maaseutuseuran alaisuudessa.

Sirkka-Liisa valittiin vuoden maa- ja kotitalousnaiseksi Pohjois-Savon maa- ja kotitalousnaisten edustajakokouksessa la 18.11.2017. 

Johtokunnasta erovuoroisten tilalle valittiin yrittäjä Katariina Karppinen Lapinlahdelta ja yrittäjä Terhi Liimatainen Vesannolta. Johtokunnassa jatkavat Mervi Hiltunen Lapinlahdelta, Sirpa Luttinen Vesannolta Pirjo Lind Kiuruvedeltä, puheenjohtaja Teija Korhonen Tervosta ja Senja Karhu Suonenjoelta. 

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.
  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.