Haluatko kehittää marja- tai vihannesyritystäsi?

Haluatko kehittää marja- tai vihannesyritystäsi?

Ota käyttöösi uusi puutarhantuotantoon suunnattu PuutarhaKasvu-palvelumme. Kasvustokäynnit varmistavat hyvän satotason ja kasvuston terveyden. Asiantuntijamme tekevät vertailuja eri vaihtoehtojen välillä ja miettivät kanssasi viljelyn ratkaisuja. Talousseurantapalvelut auttavat tekemään varmoja päätöksiä ja pysymään budjetissa. Kehittämistavoitteisiin pohjautuva palautekeskustelu kasvukauden onnistumisista ja kehittämistarpeista on olennainen osa PuutarhaKasvu-palvelua.

Valitse seuraavista vaihtoehdoista

 • PuutarhaKasvu toimintaansa aktiivisesti kehittävälle yrityksille
 • PuutarhaTuotto tuotantoaan tehostaville ja kannattavuuttaan parantaville yrityksille
 • PuutarhaToiminta on suunnattu kasvukauden haasteiden hallintaa hakeville yrityksille

Uudet palvelut saatavilla marja- ja vihannesyrittäjille

 

Kasvustokäynnit muodostavat palvelujen perusrungon

Kasvustokäyntien sisältö räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan, esim. lannoituksen optimointi, ajankohtaiset kasvinsuojelutoimenpiteet, kasvustojen kunto ja tehtyjen toimenpiteiden arviointi.  Kasvukauden aikaiseen palveluun kuuluu olennaisena osana aktiivinen yhteydenpito.  

Jatkuva viljelytoimien hienosäätö kasvukauden aikana auttaa parantamaan tilan satotasoa ja varmistaa kasvustojen pysymisen terveenä, jolloin käytetyt tuotantopanokset tulevat tehokkaaseen käyttöön.  Tuorein ja akuutein tieto on helposti saatavilla asiantuntijalta kasvukauden kiireimpään aikaan

Viljelysuunnitelma täydentää kasvustokäyntejä

Viljelysuunnittelun tärkeä osa on asiantuntijan kanssa käytävä keskustelu viljelyn strategiasta. Keskustelu käydään pohjautuen edellisen kasvukauden tuloksiin, joita peilataan yrityksen pitkän aikavälin tavoitteisiin. Puutarhatila voi valita suppeamman tai laajemman palvelukokonaisuuden kulloistenkin tarpeidensa mukaan.

Viljelysuunnittelupalvelu sisältää asiantuntijan suosituksen lohkokohtaisesta lannoituksesta käyttäen joko raemaisia lannoitteita tai kastelulannoitteita. Sopimuksen mukaan viljelysuunnitelmaan voidaan liittää myös kasvinsuojelusuunnitelma, viljelykiertosuunnitelma ja lohkokirjanpito.

Talouden seurannan avulla tuotantopanokset tehokäyttöön

Yrityksen kehittämistavoitteisiin pohjautuva palautekeskustelu kasvukauden onnistumisista ja haasteista on olennainen osa puutarhayritysten asiantuntijapalveluja. Johtaminen lähtee liikkeelle yrityskokonaisuuden hallinnasta ja päämäärien asettamisesta, josta se etenee vuosisuunnitelmien tekemiseen, kehittämiskohtien etsimiseen ja tulosten aktiiviseen seuraamiseen.

Tuotannon tuloksekas kehittäminen edellyttää yhä tarkempaa taloudellista seurantaa ja tulosten analysointia. Viljelykasvin tuotantokustannusten tarkastelu auttaa yrittäjää löytämään parhaan tuotantoyhdistelmän. ProAgrian Tilipalvelut yhdistää talouden luvut, tuotannon kehittämisen ja asiantuntijoiden tuen. Asiantuntijoiden avulla talouden tunnusluvuista päästään käytännön toiminnan kehittämiseen.

Lisätietoja

Lisätietoa antavat oman alueesi puutarhantuotannon asiantuntijat.

Jätä yhteystietosi lomakkeelle, niin otamme sinuun yhteyttä! Klikkaa tästä.

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

 • Tilaa palvelu
  Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut

 • PuutarhaTuotto

  PuutarhaTuotto tuotantoaan tehostaville ja kannattavuuttaan parantaville yrityksille.

 • PuutarhaKasvu

  PuutarhaKasvu on suunnattu toimintaansa aktiivisesti kehittävälle yrityksille.

 • Rahat riittämään!
  Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.