ProAgria Maitovalmennus 2017 - vastuullista tuottavuutta ja tuottavaa johtamista

ProAgria Maitovalmennus 2017 - vastuullista tuottavuutta ja tuottavaa johtamista

06.09.2017 - 07.09.2017

ProAgria Maitovalmennus 2017 kokoaa alan edelläkävijät ja vaikuttajat yhteen pohtimaan vastuullista tuottavuutta

Vuoden odotetuin tapahtuma Maitovalmennus 2017 järjestetään tänä vuonna Radisson Blu Seaside -kokoushotellissa, Ruoholahdenranta 3, Helsingissä.

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu pian.

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Ilmoittautuminen päättyy 21.8.2017

 

OHJELMASSA

 

KESKIVIIKKO 6.9.2017 VASTUULLISTA TUOTTAVUUTTA

9:00         Kahvia tarjolla

9:30          Tervetuloa, päivän puheenjohtaja

9:35          Miltä maitomarkkinoilla näyttää Suomessa ja maailmalla? maitoasiamies Leena Ala-Orvola, MTK

10:00        Vastuullisuusajattelussa jalanjäljestä käden jälkeen, Kaisa Kurittu, Ratkaisutoimisto Vinha

10:45        Tauko

11:00       Taloudellinen menestyminen luo perustan vastuullisuudelle

Tuottavuutta tuotantopanoksia lisäämällä vai kuluja karsimalla? - mikä ratkaisee parhaan vaihtoehdon?
Tuomo Rissanen, ProAgria Pohjois-Savo

11:35        Rehukustannusten hallinta on taitolaji, Sari Jussila, ProAgria Etelä-Suomi

12:00        Lounas ja minimessut

Hyvällä johtamisella tulosta ja jaksamista

13:15        Työn tuloksen tekevät ihmiset - vain ihmisiä voi johtaa, Arto Karila, ProAgria Etelä-Savo ja
                 Heta Jauhiainen, ProAgria Oulu

13:45        Mitä minulle tarkoittaa vastuullinen tuottavuus, maitoyrittäjä Päivi Piironen, Nurmes

14:15        Kahvi ja minimessut

Työtä puhtaamman ilmaston ja ympäristön puolesta

15:00        Punaisen lihan syöntiä halutaan hillitä ja märehtijöiden päästöjä pienentää – Miksi nyt kinastelunkin kohteena? Birgitta Vainio-Mattila, MMM

15:30        ”Nurmi-ilmastomuutos” Perttu Virkajärvi, Luke

16:00        Mikä on sopiva määrä valkuaista lypsylehmien ruokinnassa? Auvo Sairanen, Luke

16:35        Vastuullisuus on käytännön tekoja ja toimia koko maitoketjussa; mitä Valiolla on menossa ja
                  mitä on tulossa?  Juha Nousiainen, Valio Oy

19:30        Syödään yhdessä, etukäteen ilmoittautuneille

 

TORSTAI 7.9. RINNAKKAISSEMINAARIT: NAUTOJEN RUOKINTA JA HYVINVOINTI SEKÄ NURMISEMINAARI

 

ENSIMMÄINEN RINNAKKAISSEMINAARI
 
7.9.2017 RUOKINTA JA HYVINVOINTI -SEMINAARI

8:30         Avaus ja tervetuloa, päivän puheenjohtaja

8:45         Arvovirtakuvauksessa hiehot, Tiina Karlström, ProAgria Oulu

9:15         Jalostuksella kestävyyttä, Jukka Pösö, Faba osk

9:45         Kokemuksiani laiduntamisesta automaattilypsytilalla, Pellervo Kässi, Kuukkajärven tila

10:15      Tauko

10:30      Miltä säilörehusato näyttää laadultaan ja määrältään? Laura Nyholm, Valio ja Jari Korva,  Osk Pohjolan Maito

11:00      Mitä nurmisäilörehun oheen tai tilalle?  Seija Jaakkola, Helsingin yliopisto

11:30      Lounas ja minimessut ja huoneiden luovutus

Miten valmennan lehmän hyvään ja häiriöttömään tuotokseen?

12:45      Siirtymäkauden ajan ruokinta, Tuomo Kokkonen, Helsingin yliopisto

13:15      Magnesium lypsylehmän tuotantosairauksien ehkäisyssä, ELL Henrik Lindberg

13:45       Tauko

14:00       Suomalaisten lehmien tuotanto ja terveys on dokumentoitu tavalla, joka on
vahvuus ulkomaankaupassa, Seppo Niskanen, Faba osk

14:30       Tilan polku A-luokan tilaksi – miksi ja miten? Erja Tuunainen, ETT 

15:00       Päätös ja kahvi

 

TOINEN RINNAKKAISSEMINAARI

7.9.2017 NURMISEMINAARI - NURMISTA ENEMMÄN SATOA

8:30         Avaus ja tervetuloa, päivän puheenjohtaja

8:45         Näillä keinoilla parempia tuloksia nurmesta, Jarkko Storberg, ProAgria Länsi-Suomi

9:15         Nurmen huikea satopotentiaali –tuoreita tuloksia typpilannoituskokeelta, Maarit Hyrkäs,
Luke, NautaNurmi-hanke

9:45         Miten arvioin nurmisadon? – parhaat käytännön keinot satotasojen arviointiin ja muitakin
teknisiä uutuuksia satotason tai -laadun arviointiin, Olli Valtonen, ProAgria Oulu

10:15      Tauko

10:30       Uusia kasveja nurmiin maailmalta – sinimailanen, rehukattara ja sikuri, Anu Ellä,
ProAgria Länsi-Suomi

11:00       Nurmen seoskasvustojen ominaisuuksia ja hyötyjä, Riikka Mäkilä, ProAgria Länsi-Suomi

11:20       Yhteenveto ja keskustelua, päivän puheenjohtaja

11:30       Lounas ja minimessut ja huoneiden luovutus

12:45       Johtamalla hyvää säilörehua, maitoyrittäjä Perttu Uusitalo

13:15       Maan kasvukunnon erot näkyvät sadossa, Tuomas Mattila, Osk. Luonnonkoneisto

13:45      Tauko

14:00       Lannasta enemmän irti logistiikkaa tehostamalla, Pasi Eskelinen, Savonia amk

14:30       Lietelannan hapotuskokeiden kertomaa – Kaisa Riiko, Järki Lannoite-hanke, Baltic Sea Action Group (BSAG)

15:00       Päätös ja kahvi

Tapahtuman ajankohta: 06.09.2017 09:00 - 07.09.2017 15:00
Lähiosoite: Radisson Blu Seaside, Ruoholahdenranta 3
Postinumero ja -toimipaikka: Helsinki
Hinta: Katso ilmoittautumislomakkeesta

Jaa

Artikkelit

Videot

Tapahtuman henkilöt

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut

  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.