Ruokahukka ruotuun - katse vesistöihin tapahtuma Maaningalla

Ruokahukka ruotuun - katse vesistöihin tapahtuma Maaningalla

12.08.2018

Tule oppimaan ja keskustelemaan ruokahukkapöydän ympärille ja saamaan vinkkejä ruokahävikin vähentämisestä

Tervetuloa laittamaan ruokahukka ruotuun koekalastuspäivänä Maaningalla Sinikiven rannassa Sinikiventie 25 c, Kinnulanlahti.

Kyläläiset toteuttavat talkoilla verkkokoekalastusta Valkeisenjärvellä. Kalastuksella selvitetään kalojen määrää, lajeja ja kokoa sekä kuinka järven useamman vuoden kunnostus näkyy kalastossa. Maa- ja kotitalousnaiset on mukana tapahtumassa. Tule oppimaan ja keskustelemaan ruokahukkapöydän ympärille ja saamaan vinkkejä ruokahävikin vähentämisestä - tietysti pienen järvikalamaistiaisen kera.    
 

Ruokahukka ruotuun -infotapahtumat ovat osa Maa- ja kotitalousnaisten Ruokahukka ruotuun – katse vesistöihin hanketta, jolla tarjotaan kuluttajille tietoa mahdollisuuksista vaikuttaa ympäristön, erityisesti vesistöjen tilaan omilla valinnoillaan sekä edistää ravinteiden kierrätystä. Tavoitteena on vähentää ruokahävikkiä ja aktivoida vapaaehtoista vesienhoitotyötä havainnollistamisen ja positiivisen viestinnän avulla. Ympäristöministeriö on rahoittanut hanketta Ravinteiden kierrätyksen edistämistä ja Saaristomeren tilan parantamista koskevasta ohjelmasta. Hanke toteuttaa hallituksen Kiertotalouden läpimurto ja puhtaat ratkaisut käyttöön -kärkihanketta.

Tapahtuman ajankohta: 12.08.2018 10:00 - 14:00
Lähiosoite: Sinikiven rannassa, Sinikiventie 25 c
Postinumero ja -toimipaikka: Kinnulanlahti

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.
  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.